joi, 16 aprilie 2009

Mihaela

Eram şi eu luni cu prietenii printr-un clubuleţ unde mai mergem să ne scuturăm apatia şi fundurile...
Lume multă, minţi alcoolizate... Vedeam în jur oameni râzând, flirtând, discutând tare, cât să acopere duduitul boxelor. O atmosferă mişto, muzică de toate naţiile, un năduf suportabil, cât să îţi energizeze trupul încins deja de vodka tonică sau shoturile de jager...
De fiecare dată când mergem acolo observ comportamente de curtare. Şi comportamente pre-coitum uneori. :D Îmi place să analizez comportamentele de agăţat ale oamenilor. Într-un club cu oameni din toate categoriile vezi o paletă variată de tipare. Unii vin şi se împing în tine în timp ce dansezi, cam aceeaşi strategie pe care o aplică libidinoşii în aglomeraţia din autobuz. Alţii încep clasic să ceară un foc. Cumpăraţi-vă, bă, brichete! Fetele de obicei se strâng toate într-un cerc şi dansează între ele, ceea ce îmi pare un vestigiu al horelor de la şezătoare. Apoi se duc toate la masă şi se aşează, în acelaşi timp. Asta îmi aminteşte de jocul de la grădiniţă cu scaunele, când se oprea muzica trebuia să te aşezi repede pe scaun. Alte metode de agăţat sunt mai subtile. Cele de la bar oferă mai multe posibilităţi de a discuta. În timp ce aştepţi să-ţi dilueze ăia vodka pe sub tejghea, mai sunt vecinii de coadă care intră în vorbă cu tine. De obicei treaba se termină acolo. O dată, v-am şi povestit, Alina a fost agăţată la garderobă. Asta a fost pe stilul "nici n-ai intrat bine". O modalitate inedită mi s-a întâmplat mie la un moment-dat, când aşteptam lângă baie să întru, sprijinită de perete, iar un tip a venit cu pas grăbit, m-a pupat pe obraz şi a dispărut. Practic, nu s-a întâmplat nimic, deci nu m-a agăţat, dar m-a luat prin surprindere. Ia să încercaţi şi voi metoda asta. Dar să nu veniţi la mine cu contuzii de la poşetuţele domnişoarelor. O chestie mai hardcore a fost într-o seară când mă duceam şi eu la baie, ca omul, şi când deschid uşa, văd un tip şi o tipă cum se ling de zor. Nici n-a apucat bine să mă pufnească râsul, că tipa m-a tras înauntru şi a început să mă sărute. Numai că m-a muşcat la un moment-dat aşa de tare şi unfecfi de buză, că l-am lăsat pe el victimă a vampiroaicei şi am plecat.

Să revin însă de unde am plecat... Luni eram şi noi la o zbânţuială în clubuleţul respectiv. Pe la 4-5 dimineaţa Alina plecase acasă, iar eu rămăsesem încă pe metereze, savurând muzica de la înălţimea boxei pe care mă suisem. (Într-o zi o să cad de acolo...). Atunci am observat un grup lângă scenă, care abia intrase. Două fete şi doi băieţi. Erau atât de fresh faţă de noi, ceilalţi, încât atrăgeau atenţia prin simplul fapt că dansau cu energie şi patos. Cobor eu pe scenă, lalala, lululu, când văd una din cele două fete cum vine spre mine şi se lipeşte de fundul meu mai ceva ca muşamaua într-o zi de vară :))... Şi mă sărută. Uhuuuuu, go girl!
Mihaela o cheamă. Brunetă, foarte micuţă şi delicată, cu buze ca ale lui Duffy şi ochi de mâţă. Purta o bluză vaporoasă albă şi pantaloni negri stretch. Eu eram mai înaltă decât ea, aveam şi tocuri... Şi atunci a apărut bărbatul din mine de care v-am tot povestit.
Atunci am văzut cum este să te agaţe o tipă într-un club. În seara respectivă, m-am simţit super. Sărutări, dansuri lascive, zâmbete kinky şi priviri horny. Îmi plăcea ce talie micuţă avea şi cum se lăsa pe spate când dansa. Îmi plăcea cum îşi băga mâinile în părul meu. Ne spuneam într-una una alteia "ce frumoasă eşti!". Ea era genul care vorbea cu "fata mea", "iubita"... Nu-mi plăcea vocea ei, era stridentă şi agresivă, parcă se răstea mereu când vorbea. Aşa că o sărutam ca să tacă.
Ce m-a frapat a fost urma de răceală pe care o avea, nu fizic, ci psihologic. Era detaşată, a făcut chestia asta de parcă era un obicei pentru ea. Eu am făcut chestii de genul ăsta sub impulsul momentului doar. La ea se simţea un soi de abordare "tehnică", raţională. Nu mi-a plăcut asta.
Unde vreau să ajung: a doua zi m-am simţit dirty. Şi acum înţeleg ce sentiment au băieţii când fac o cucerire într-un club. Este ceva atât de cinic şi lipsit de substanţă. Este ceva pur hormonal, un mod de a-ţi omorî timpul, o modalitate 100% egoistă de a te satisface. Iar fata pe care o agăţi sau care te agaţă... Nici nu vrei să ştii lucruri despre ea. Are o singură funcţie: satisfacţie fizică.
Iar nenorocita de Mihaela nici nu mi-a cerut numărul de telefon! :)))

25 de comentarii:

  1. Am citit postul doar pentru ca am vazut ca titlul postului este numele meu.Dar am avut ce citi:))

    RăspundețiȘtergere
  2. te atrag femeile? sau e doar in joaca (impulsul de moment)?

    RăspundețiȘtergere
  3. @John Constantine
    Este doar o joacă, nu iau chestia asta în serios.

    @Anonim
    Da, am. :) Sunt din Bucureşti.

    RăspundețiȘtergere
  4. Prin ce club o arzi lasciv asa domnisoara? Suburbia sau Goblin?

    RăspundețiȘtergere
  5. la multi ani, romanica!
    buna, arunca si tu un ochi pe http://www.questioare.com si daca iti place, adauga-l in blogroll-ul tau cu numele de que stii oare.
    multumesc
    strumfita

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna
    Am citi o recomandare pe blogul Asaseya si nu mi-a parut rau sa te citesc.
    O sa te adaug in lista mea de bloguri pe care le citesc.
    Poti sa ma vizitezi si tu iar daca o sa iti placa pe la mine poate ma adaugi si tu in lista ta de bloguri.
    http://rauol.blogspot.com/
    Ce ti-a adus mosul?
    O zi deosebita iti doresc

    RăspundețiȘtergere
  7. Cand ne mai scrii ceva frumos? :D Miss your posts.

    RăspundețiȘtergere
  8. ziua mondiala a orgasmului: pe 21 decembrie ora 17:47 GMT. vezi detalii aici: http://www.globalorgasm.org/

    RăspundețiȘtergere
  9. stiu sunt din nou jenant de off-topic (as usual) pe acest post :), dar iti urez un An Nou Fericit, plin de bucurii si impliniri. sper sa cresti si mai mult in interiorul tau asa cum ai facut pana acum. La Multi Ani!

    RăspundețiȘtergere
  10. servus!
    la multi ani cu toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere
  11. Cred ca va fi cel mai in tema comentariu :)) pe langa ai mail, de unde esti... ASL PLS... penis.

    Una (la mana) e nu e chiar asa de fizica treaba din club. Adica... in Maxx m-a agatat o fata cu care-am fost 6 luni si cu care inca mai... vorbeam :) pan acum cateva luni (ne-am cunoscut in 2002). Tot in Maxx am cunoscut o fata cu care-am fost 3 ani doar pentru ca un prieten ratacise (voit) bricheta. Oricum, acum nu mai fumez, deci "PA" pretext.
    Tu pana la urma cu ce nu esti de acord? Cu agatatul in club? Sau cu metodele. Eu n-am gasit inca nicio metoda ok pentru agatat in club, ca ori le sperie, ori e taraneasca, ori e penibila... Iar daca alegi sa te duci la una, ai o singura sansa, ca daca te refuza si incerci apoi la altele esti deja cel mai jenibil.
    Unknown... parca Suburbia n-are boxe. Nici Goblin, nici Revenge, nici El Grande Comandante, din cate am remarcat eu.

    Si eu te-as citi mai des, stricato, dar imi imaginez ca treburi de-astea cum scrii tu p-aci nu se intampla zilnic.

    RăspundețiȘtergere
  12. @Unknown
    Nu-mi place in Suburbia, desi sunt cateva concerte de vazut pe acolo, oameni nu sunt de vazut. In Goblin nu am fost inca, dar nu-mi place nici acolo fauna.

    RăspundețiȘtergere
  13. @Cristi
    Domnule Cristi,
    Unu la mana, nu fac link exchange pentru ca ma doare fix unde nu bate soarele de aceste practici de mici blogarasi.
    Doi la mana, am un principiu ciudat: nu-mi plac oamenii care nu scriu corect gramatical.

    RăspundețiȘtergere
  14. @strumfita avec l`esarfa
    Am aruncat un ochi,mersi. :)

    RăspundețiȘtergere
  15. @Rauol
    Multumesc pentru vizita, Rauol. Voi trece pe la blogul tau cum am putin liber.

    RăspundețiȘtergere
  16. @Medy
    Nu mai am inspiratie :|
    Se pare ca sunt dubios de cuminte in ultima perioada. Cred ca este iarna de vina. Sophie este un personaj mai mult varatic. ;))

    RăspundețiȘtergere
  17. @John
    :D Iti urez si eu dupa aproape o luna LA MULTI ANI!

    RăspundețiȘtergere
  18. te anunţ că ai o leapşă la mine pe blog: http://trucat.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere