marți, 26 octombrie 2010

To bitch or not to bitch?

Exemplu clar de ipocrizie...

Se ia una bucată (şi la propriu, şi la figurat) de femeie tânără, în putere, cu sânge fierbinte. O îmbrăcăm într-o fustă scurtă, abia-abia să se ghicească rotunjimile obrajilor de jos, tragem încet peste piciorul lung nişte ciorapi plasă găuriţi, parcă abia scăpaţi din dinţii unei bestii pasionale. Îmbăţisăm sânii cu un maieuţ, care-i ridică în două semilune bronzate, până-n gât. Adăugăm 10 cm de tocuri cui, gamba se alungeşte şi mersul se modelează într-o unduire uşor zbătută, pe fondul unui tac-tac pe pavaj. Cosiţele blonde mângâie umărul tatuat, iar buzele capătă luciul unei umezeli excitate.



O Ea: "Ce panaramă penală, nu se mai suferă. Nu înţeleg cum de unele femei se degradează într-atât încât îşi doresc să fie tratate ca o bucată de carne. Ce educaţie au primit de la părinţii lor? Cum poate să se îmbrace aşa? Ar fi fost mai simplu să-şi scrie pe frunte 'Violează-mă'. Mi se face scârbă când mă uit la ea".

Un El, de faţă cu Ea: "Aşa este, nici nu merită să fie numită femeie. Este doar un obiect sexual pe care nu aş da o ceapă degerată. Mi se pare degradant pentru specia feminină să vezi asemenea etalare de nuri".

El, în sinea lui: "Mi-ar plăcea să o văd şi pe prietena mea îmbrăcată la fel. Păcat că nu-i pot spune fantezia asta niciodată, mi-ar da cu făcăleţul peste mufarină şi n-aş mai pupa sex o lună. Palmela, bine că tu nu te superi pe mine!"

9 comentarii:

  1. imi plac toti trei, nu stiu cu care din ei sa raman...

    RăspundețiȘtergere
  2. :))
    Si el n=a avut nicio fantezie cu aia? Ar fi prea de tot...

    RăspundețiȘtergere
  3. e proasta crestere sa judeci o femeie sexi in stilul asta. maximul de ipocrizie este sa te incite una si tu sa zici "cine mah panarama asta?".

    RăspundețiȘtergere
  4. @Anonim
    Este ziua ta norocoasa, sunt 3 in 1!

    @No Mo'
    Eh, ba da. Dar asta in intimitatea baii personale, probabil.

    @Sellina
    Macar sa recunoasca! Este vina femeilor, care nu inteleg ca barbatii sunt excitati vizual si ca nu doar asta conteaza pt ei.

    RăspundețiȘtergere
  5. Exista o limita intre sexy si vulgar. Ce ai descris tu este o femeie vulgara. Este un lucru normal ca un barbat sa fie atras de o femeie imbracata cat mai sumar, dar normal ca omu nu poate spune proastei de langa el ca i-ar trage-o alia, pentru ca in cazul prezentat de tine EA este iubita lui si orice prost ar scorni altceva (chiar si departe de adevar), in loc sa isi complice existenta. EA, din postura ei de femeie percepe lucrurile diferit, si poate sa critice mai usor deoarece ea nu are atractie la ceea ce vede (ia lucrurile ca atare). Si spui ca barbatii sunt ipocriti ca nu au bunul simt sa recunoasca faptul ca le place o femeie imbracata astfel.....pai, acum ia gandeste-te tu daca EL i-ar fi spus iubitei parerea lui sincera, crezi ca ar fi fost mai bine ? eu zic ca ar fi avut parte de crize de gelozie si o cearta de toata frumusetea. In concluzie, femeile sunt vinovate pentru ca barbatii fac afirmatii false in situatii de genul acesta. Nu trebuie sa fi foarte destept sa intelegi ca nu e vina lor...asta ne este firea.

    RăspundețiȘtergere
  6. De ce tragi automat concluzia ca am vorbit despre gandul lui de a o insela? Mai sus am spus clar: "Mi-ar placea sa o vad si pe prietena mea imbracata la fel". Problema este ca barbatii nu-si asuma dorintele. Daca intr-adevar isi doresc asta, de ce nu spun? Pentru ca stiu ca nu mai primesc "ciorbita calda". Ai putea spune ca totul porneste de la barbati, asa cum ai scris si tu in ultima ta postare. Pana la urma, vina e impartita.

    RăspundețiȘtergere
  7. Concluzia mea nu este ca ai vorbit despre gandul lui de a o insela. Ai inteles gresit ce am spus. La el este vorba de atractie, de dorinta de a face sex. Asta nu inseamna ca vrea sa insele, doar se gandeste ca i-ar placea sa o aiba odata. Asta e primul gand al oricarui barbat cand vede o femeie frumoasa/buna (spune-i cum vrei tu) si imbracata sumar. Si sa sti ca numai la iubita lui imbracata asa nu se gandeste el atunci.

    RăspundețiȘtergere
  8. Yo ma constitui parte in discutie barbat crezandu-ma. Intre doo ganduri la mine e cam asa: daca vad un Porche de-un alb laptos pe strada o sa-mi joace tineretile-n priviri, desigur mi-ar placea s-o ating, s-o adulmec...dar n-as da cu piciorul Renault`ului meu nealb. Asta inseamna ca-mi place idea nu ca mi-as dori un porche si nici nu sa-mi vopsesc masina....e doar o fantezie sublima (in gand) de moment. ;)
    P.S. Dar barbatii e porci si nu e toti la fel!
    P.P.S. Valabil si pentru fumei.(si viceversa)

    RăspundețiȘtergere
  9. a trebui sa ii zica intr-un fel fanteziile lui sexuale

    RăspundețiȘtergere