duminică, 10 aprilie 2011

Flirtometrul

Mă uitam într-o noapte la televizor şi nu ştiu cum dau peste unul din posturile alea de muzică româneşti, care alătură experienţa muzicii proaste cu experienţa aplicaţiilor la care să trimiţi SMS, de genul "cât de mult te potriveşti cu prietenul?", "cât de sexy eşti?", horoscop etc. Aici era vorba de "flirtometru", adică barometrul de infidelitate.

Conform barometrului de infidelitate, toată lumea înşeală.
Avem 100% afemeiat.
Irina e un obiect periculos de irezistibil.
Flirtometrul e încins la roşu.
Pentru Costel infidelităţile sunt ceva normal.
Nadia, oare de ce îţi ştergi mereu SMS-urile?
Pentru Petruţa nu există secrete legate de infidelitate.
În acest moment, abonatul înşeală, reveniţi mai târziu.

Cine scrie textele astea? Sunt atât de stupide şi pline de încercări constipate de umor încât îmi vine să-i dau televizorului o palmă.  Dar ne străduim puţin şi trecem şi peste asta. Dacă inventatorul-de-preziceri-constipate este oligofren, ăia care trimit mesaje cu 3 euro cum sunt? Este suficient să te uiţi 5 minute la ce spune aplicaţia aia ca să-ţi dai seama că toată lumea înşeală. Toţi partenerii ălora care trimit sms-uri sunt nişte curve nimfomane şi babuini obsedaţi sexual, care nu şi-o pot ţine în pantaloni.

Aşa le trebuie! Bravo, flirtometrule! Parcă o şi văd pe Steluţa scriind un mesaj cu textul "flirtometru", mâinile-i tremurânde apăsând pe "send", apoi aşteptând cu sufletul la gură răspunsul. După două minute, îşi şterge ochii înlăcrimaţi ca să vadă deznodământul fatal: "George este un adevărat Don Juan şi face sex cu toate cunoscutele lui, în afară de propria prietenă", în timp ce pe fundal tremură cărnurile Shakirei, care se distrează de minune la malul oceanului, îmbrăcată în foiţă de aur.

Te simţi mai bine, Steluţa? Asta vroiai să ştii? Îţi propun o soluţie mult mai ieftină decât flirtometrul: moneda de 50 de bani. O iei în mână, o arunci, iar dacă nu cade pe muchie, înseamnă că George te înşeală cu două femei şi un bărbat, îmbrăcat în bluza pe care ţi-ai uitat-o la el acasă, iar în timp ce şi-o trag toţi arată cu degetul spre o poză de-a ta şi râd de cât de grasă eşti. Mulţumită?

19 comentarii:

  1. Cred că tocmai le-ai oferit un orgasm extrasenzorial celor care au trimis deja mesaje către aparatul de filtrat, pardon flirtat. Măcar de s-ar uita la poza ei :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Asta nu pot să înțeleg, cât de prost, de disperat de oligo-ligo trebuie să fii ca să crezi în așa ceva?

    RăspundețiȘtergere
  3. hăhăhăhă.

    Bine că măcar ai mai scris ceva... :*

    RăspundețiȘtergere
  4. @Jteph
    Mie-mi plăcea un aparat de la patinoarul din Cişmigiu care-ţi spunea cât de sexy eşti. Mie şi tuturor prietenilor ne-a ieşit că suntem love-machines. Şi aşa şi este!

    @Ovidiu
    Cred că disperarea e cauza. Şi eu urăsc incertitudinea, dar pe bune că aş recurge la o urmărire de modă veche decât să trimit mesaje la ăia.

    @Walter
    Ţie-ţi place de mine, că mereu mă pupi.

    RăspundețiȘtergere
  5. Mie-mi place dă vocea ta dă autoare. E destul de sexy.

    Păcat că în articolu ăsta e cam nemachiată și cu o pată de muștar pe tricou. Ca și cum s-ar fi trezit din beție.

    Da' noi te iubim ș-așa, că doar a noastră ești.

    :*

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce vrei, dom'le, să-mi pudrez frazele? Dacă vrei literatură, citeşte Blandiana. :D

    RăspundețiȘtergere
  7. sau nina cassian. sau herta muller.

    Chiar, ai vazut cat de urata e herta muller? e hidoasa! un soi de combinatie intre Morticia Addams, Frankenstein si Monica Tatoiu.

    http://leehenderson.com/wp-content/uploads/2010/07/Herta-M-ller-001.jpg

    :*

    RăspundețiȘtergere
  8. flirtometrul, disponibil acum si pe televizoarele alea de la metrou! marcel + aneta = 69%! am vazut eu, parol.

    RăspundețiȘtergere
  9. Păi de-asta ţi-am zis de Blandiana, Ualtăr! http://www.anablandiana.com/pop-up/fotografii/galeria_fotografica/anii_saptezeci/14.htm

    Cât despre Herta Muller, până şi numele ei mă înţeapă.

    RăspundețiȘtergere
  10. Cristean, au băgat şi la metrou?! Un alt motiv de a merge pe jos. :>

    RăspundețiȘtergere
  11. Şi eu mă bucur că ai mai scris.
    Anyway,şi eu mă distram (mult spus) la mesajele alea retardate.Partea amuzantă e când,după ce între Steluţa şi Vasile e dragoste pură,curată de 100%,după 5 minute între Vasile şi Steluţa e ceartă,despărţire.Scandal.
    Ai observat că niciodată între persoane gay sau care au cel puţin nume interpretabile gay niciodată nu e love?Homofobi:))

    RăspundețiȘtergere
  12. Multumesc, Cristina! :*

    :)) Steluţa şi Vasile sunt ca nişte fulgi în bătaia vântului, soarta le este decisă de un SMS cu numai 3 euro (fără TVA inclus). :D

    Cred că la gay au scris mic, acolo jos, "ptiu, 'ra-ţi-ai drecu'"

    RăspundețiȘtergere
  13. Nici nu stii care sunt mai retardati...cei ce scriu acele preziceri sau cei ce pun botul la ele? Doamne, prostia chiar nu are limite?

    RăspundețiȘtergere
  14. Încă nu m-am hotărât care-s mai tâmpiţi. Uneori mă sperie numărul oamenilor iraţionali, care n-au altceva mai bun de făcut decât să se uite la Urania şi să trimită SMS-uri. Îţi dai seama că acestor oameni li se dau locuri de muncă şi au şi drept de vot?

    RăspundețiȘtergere