miercuri, 29 iulie 2009

Puzzle uman

Well, Clarice - have the lambs stopped screaming? (Hannibal Lecter)

În "Tăcerea mieilor" există un personaj numit Jame Gumb, supranumit şi "Buffalo Bill". Primele lui victime sunt proprii bunici, pe care îi ucide la vârsta de 12 ani. Un copil precoce. Gândiţi-vă câtă adrenalină trebuie să elibereze corpul unui copil de 12 ani ca să poate ucide doi adulţi. Când s-a făcut mai mare, şi-a dezvoltat un stil propriu: prefăcându-se rănit, ademenea femei în duba sa, unde le ataca din spate. Le răpea şi le ducea în pivniţa lui, înfometându-le, pentru ca pielea lor să fie mai uşor de desprins. După ce erau omorâte, victimele - care erau obiecte în viziunea lui Gumb, la fel cum nici voi nu vă gândiţi la nurcile din care se fac superbe haine de blană - erau jupuite, pentru a deveni materie primă pentru o fermecătoare haină din piele de om.
Împrumut puţin din semnătura crimelor lui, voi încerca să iau bucăţele din toţi băieţii/bărbaţii (şi chiar scap puţin şi în cealaltă tabără) pe care i-am cunoscut... îndeaproape, ca să-mi construiesc propria fantezie, colaj viu, puzzle uman sau cum vreţi să-i spuneţi.
Ochii... Ochii negri ai lui D., cei mai mincinoşi pe care i-am văzut. Însă era evident că sunt mincinoşi, ştia să privească pe sub gene cu o privire umedă, de căprioară. Căprioară perversă şi carnivoră, mai exact. Dacă aş şti să privesc aşa, nu aş mai nevoie nici de sâni, nici de fund. Ştiai că ochii ăia te mint şi te duceai spre ei ca un leming în prăpastie. Ochii albaştri îmi plac, însă doar la fete. Bărbaţii cu ochi albaştri au un aer de ţărănuş, iar dacă fac parte din tipologia aia britanică, cu piele roz, ochi albaştri şi părul spălăcit, nu există nici o şansă să mă atragă. Mai este mitul bărbatului brunet cu ochi albaştri. Contrastul mi se pare atât de nenatural, încât acei bărbaţi mi se par artificiali, fără pic de senzualitate. Prea rece combinaţia coloristică... Ar mai fi ochii albaştri-bleu ai lui Dorin, însă îmi amintesc de ei şi nu cred că privirea lui a avut vreodată profunzime. Ochii verzi, fiind mai rar găsiţi, incită mai mult, iar dacă privesc şi de sub sprâncenele lui Mihai, e un alt nivel de sexy. Şi mai rari sunt însă ochii gri sau oliv (hazel), cu ei te poţi bucura de un "2 în 1" - şi de un bărbat cu ochii verzi, şi de unul cu ochi căprui, du-l doar la soare sau la umbră.
Buzele... Realizez că toţi tipii cu care am fost au buze frumoase, cărnoase, pline, moi şi catifelate. Buze pe care le lingi, le muşti, le sugi şi pe care le mângâi cu genele. Buza de sus în formă de inimioară, buza de jos cu o gropiţă mică sub ea, buze... Nu ştiu dacă aţi observat, oamenii dinţoşi au buze superbe când închid gura, pentru că ies în evidenţă. Nu îmi plac buzele subţiri, dau chipului o acreală de care nici cei mai mari şi umezi ochi nu te scapă. Îmi plac gurile mici, dar şi cele mari, de Mick Jagger. Îmi plac gesturile buzelor, îmbufnarea lor sau zâmbetele sarcastice, cu jumătate de gură. Îmi plac buzele mulate pe un deget şi cele întredeschise.
Fundul... Femeile care spun că prima oară se uită la fundul unui bărbat fac de fapt pe interesantele. Vor să fie emancipate şi obraznice şi să trateze băieţii ca pe jucării sexuale. Sunt genul de femei care se sărută între ele în club şi îşi fac poze cu telefonul în baie. Pentru că, dragii mei, un fund de bărbat nu se vede, un fund se simte. Nu mă interesează în ce pantaloni strâmţi de in îl băgaţi sau ce chiloţi îl acoperă. Un fund mişto de bărbat trebuie să îţi atragă mâinile spre el, să te facă să îţi înfigi unghiile în el. Un fund bun are nişte gropiţe bune deasupra. Şi când stai în pragul uşii, uitându-te la el cum se bărbiereşte în oglindă, îmbrăcat doar în boxeri, gropiţele alea trebuie să se uite înapoi la tine. Când îi faci un masaj, fundul trebuie să fie atât de mişto încât să primească 70% din masaj. Iar cel mai sexy lucru este acel punct pe care poţi să-ţi plimbi degetul, fără a se simţi vreo clipă gay bărbatul de lângă tine. Acela de sub gropiţe.
Revenim puţin mai sus pe corpul lui.
Cele mai pipăite zone dintr-un bărbat vor fi gâtul, ceafa şi pieptul. Pentru că acolo te simţi protejată, cuibărită, şi în dreptul lor vor fi ochii şi buzele tale. Şi cred că este cel mai bun loc pentru a începe "traseul" preludiului. (Apropo, să nu uit să vă întreb: de ce credeţi că este mai comod să te săruţi cu capul înclinat în partea dreaptă? Aştept răspunsuri). Ceafa este una dintre zonele mele preferate, pentru că asta mi-a lipsit de fiecare dată când am sărutat o fată. Când i-am prins faţa în mâini şi mi-am plimbat palmele de pe gât pe umerii ei, m-a uimit cât de fragile suntem şi... mici. Şi nu voi putea fi niciodată bi sau lesbiană, pentru că nu aş putea să-mi odihnesc ambele mâini pe gâtul unei fete cum o fac pe cel al unui bărbat. Şi nu ma va înţepa cu barba de 3 zile pe omoplat. Nu voi putea nici să îmi plimb degetele pe părul ei de pe piept. (Aş putea totuşi să fac toate astea cu o femeie extrem de urâtă şi păroasă, dar asta nu se va întâmpla niciodată).
Şi am ajuns la mâini. Aveţi grijă de ele, mâinile aduc şi primesc fericire. Cu mâinile vedem când avem ochii închişi. Mâinile sunt nişte ochi care simt umezeala, fineţea, muşchii de sub piele, gropiţa de deasupra osului sternal, căldura, mişcarea şi formele. Nu sunt genul de femeie care se uită la mâini şi la pantofi pentru o primă impresie, dar mâinile mele preferate sunt cele tinere, nu foarte late, cu pielea fină şi degete lungi. Victor, care este cu trei ani mai mic decât mine, avea nişte mâini adolescentine, care-mi aminteau (într-un mod deranjant) de mâinile fratelui meu, cu articulaţii moi şi piele fină - mâini leneşe. Dar, ca să întrebuinţez un clişeu adus parcă din Sandra Brown, îmi plac mâinile cercetătoare şi îndrăzneţe, care ştiu să mângâie şi "pe lângă", nu numai "pe". Care te trag de păr exact cât trebuie şi se mulează pe gâtul tău. Care vor şi mâna ta, nu numai sânul tău. Şi care ştiu unde este punctul G.
Aş vorbi despre acea Chestie, însă nu vreau să fiu foarte explicită. Întrebarea care se pune este, bineînţeles, "Mărimea contează?". Ei bine, şi da şi nu. Pentru că am văzut şi exemple bune de cum să întrebuinţezi o Chestie mică, dar şi exemple proaste de cum să întrebuinţezi una mare. Chestia voastră va fi cu atât mai fericită, cu cât îi pregătiţi mai bine terenul dinainte. Aşa că pot spune că cel mai mult contează cum o foloseşti. Da, este ideal să... acopere o suprafaţă mai mare de teren, însă nu este totul. Important este să nu devină el un apendice pentru ea. Ci să fie cu totul acolo. Să fie şi ochii, şi buzele, şi mâinile.
Cum scalpul sau picioarele nu mă interesează atât de mult, cred că las puzzle-ul meu uman aşa. Cu trei ochi, unul negru, unul verde-căprui şi unul albastru, cu buze cărnoase, un piept păros, lat, pe care tronează şi un sân de femeie tânără, cu mâini fine şi cercetătoare, fund cu patru gropiţe, două penisuri şi fără picioare.
Dacă s-ar inventa un sex-toy care să arate aşa, s-ar numi "Orgie în 5 după o supradoză de amfetamine".
Tocmai de-aia, suntem norocoşi să trăim în secolul ăsta păcătos şi să putem să avem mai mult, dar pe rând.

Notă: "Dacă vei studia vreodată comportamentul antisocial şi psihopaţii adevăraţi, vei realiza că aceşti oameni sunt incredibil de şarmanţi. Par de-a dreptul nişte prinţi care te vor da pe spate. Ţi-ar putea spune orice ai vrea să auzi ca femeie şi te pot face să te simţi foarte confortabil... asta până când ajungi în privat cu el..."

4 comentarii:

  1. Welcome back, Sophie! Inca un articol cu care m-ai incantat. Asa-i cum zici, barbatii cu ochi albastri tind sa aiba nu numai o tenta de "taranei" in ei, dar, as adauga eu, si una usor feminina. No offence, barbatii cu ochi albastri :P
    Eu nu-mi inclin capul in dreapta, ci in stanga, desi sunt dreptace. Nu stiu daca are vreo legatura, dar incercam si eu un raspuns :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Putin atipic articolul, dar e misto si asta... Si la partea cu sarutul, eu imi inclin capul in partea dreapta , nu m-am intrebat niciodata d ce o fac... E mai comod, intr-adevar, dar nu stiu de ce :) O sa verific data viitoare ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Drace... nu m-am gandit niciodata in care parte tin capul. Oricum... e comod si-n dreapta, si-n stanga... la mine nu e diferenta.

    RăspundețiȘtergere