marți, 16 martie 2010

Despre bărbaţii obsedaţi de penis

Adică toţi, toţi bărbaţii! Sunt obsedaţi de penis, ăsta-i adevărul.
Pe ei îi interesează cel mai mult mărimea, nu pe noi. Ei stau cu ea în gură toată ziua... Plm, plm, plm. Mi-e groază de gândul că aş fi băiat şi aş avea-o mică, m-aş simţi de-a dreptul handicapat. Aş fi şi în ochii celorlalţi băieţi. Mi-ar fi ruşine să fac pipi într-un bar la pisoar şi toată viaţa mea voi fi îngenunchiat şi cocoşat de povara de a avea un penis mic. Mă şi văd navigând pe Internet, uitându-mă pierdut la acele "prelungitoare de penis", creme care ţi-l inflamează, aparate care ţi-l lungesc, dorindu-mi cu ardoare să găsesc pe cineva care să nu râdă de asta... Dar toată lumea râde!
Cineva care nu râde de un penis mic are penisul mic.
Când avem o dispută de genul "care dintre lucrurile A şi B este mai bun", argumentul cel mai bun este "lucrul A are pula mai mare decât lucrul B".
Vedeţi cum am fost educaţi să dăm importanţă unui falus? Mare scofală... M-am săturat de bărbaţii obsedaţi de instrumentul lor şi de performanţele lor sexuale.



Primul meu prieten, în loc de postludiu, se juca cu ea. O făcea elicopter, o întindea, o ascundea etc. Îmi venea să-i las singuri şi nederanjaţi, să plec acasă. Alţii îi pun nume. Obiceiul ăsta îl mai au şi fetele şi mie mi se pare oribil. Mai ales că numele alese sunt foarte groteşti - Şarpele, Anaconda, Pepenaş, Piersicuţă, Marele Roz, ţâţa Pic şi ţâţa Poc. Mi se face greaţă. Mi se pare total unsexy şi... vulgar. Şi deloc haios.
Dar revin la subiectul principal: bărbaţii obsedaţi de penis. Sunt unii atât de aroganţi când vine vorba despre sex încât zici că ei l-au descoperit. Mereu se compară cu ceilalţi, mereu se cronometrează, se admiră în oglindă, se filmează. Singurul lucru care îi opreşte să nu facă sex într-una este faptul că nu au priapism. Dacă ar putea să şi-o îndese aşa, flască, în ceva, ar face-o. Pentru ei, cu cât mai repede, cu cât mai mult şi cu cât mai des este cu atât mai bine. Ore şi ore în şir, până îţi dă sângele pe nas! Doar ca să îşi noteze în jurnal că sunt cei mai buni bărbaţi la pat.
Aţi văzut laguna Albastră? În afară de faptul că Brooke Sheilds era o bunăciune (şi încă este, de fapt)... mi-a plăcut la filmul ăla partea în care ei s-au prins care-i treaba cu sexul. Probabil împreună şi-au văzut pentru prima oară puţulicile când erau copii. Tipa nu avea termen de comparaţie. Sexul a venit din instinct, şi-au tras-o pentru că suntem nişte animale, şi-au tras-o neîntinaţi de filme porno, paginile din revista Bravo sau orele de educaţie sexuală. Cât îi invidiez!

17 comentarii:

  1. tu razi ca are pula mica?Mamaaaa, cata cruzime.M-am gandit sa-ti scriu si aici:)))))

    RăspundețiȘtergere
  2. da, suntem obsedati de penis si mai ales de marime.
    si totusi zic (si probabil si cred :) inca nu am ajuns la o conluzie definitiva :P) ca in anumite limite marimea conteaza. ptr ei sigur, dar cred ca intr-un fel si pentru ele.
    as zice ca e un fel de "indentificare". devii marimea penisului tau, asa cum devii marimea sanilor tai, asa cum devii culoarea parului tau (ptr blonde in special), asa cum devii marimea contului din banca, a modelului masinii din parcare, a hainelor de pe tine etc etc etc. ne indentificam prin ceea ce aratam, prin ceea ce se vede.
    chiar acum ma uitam la The Hangover si l-am vazut pe asiaticul ala care a iesit gol din portbagaj si mi s-au benoclat ochii la a lui "podoaba", ca mi se parea micuta rau de tot. eram ca si cum m-as fi uitat la o ciudatenie de la circ. mi-au trecut toate gandurile prin cap, de la: cum naiba s-o descurca cu aia, cum naiba de are curaj sa umble dezbracat, mah asta nu cumva e virgin?, pana la obisnuitul "holy shit" cand vezi nu stiu ce chestie ciudata. acum ce sa mai zic... cum zici si tu toata lumea rade (sau cel putin are senzatia aia de "imi pare asa de rau pentru el"). nu o zic ca o scuza sau ca sunt de acrod cu ea, dar asta e natura umana.

    RăspundețiȘtergere
  3. La multi ani! Si multe servicii reusite. Multi asi adica. Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  4. Iti recomand cu caldura http://www.curteaveche.ro/De_ce_barbatii_se_uita_la_meci_si_femeile_se_uita_in_oglinda_audio_book-3-630
    Cu toate ca nu e perfecta, dar iti va satisface cateva curiozitati :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Virtual Reality:
    Încă o am în bibliotecă. I-am dat o şansă, dar ceva a mirosit putred şi am lăsat-o. :))
    Ah, da... Nu-mi plac băieţii care se uită la meci, na. :P

    RăspundețiȘtergere
  6. La propriu sau la figurat?
    Din punct de vedere teoretic, toti barbatii se uita la meci. Practic sunt acei barbati mai feminizati care prefera sa se uite in oglinda!
    ... vorbind la modul figurat!

    RăspundețiȘtergere
  7. teoretic, da, toti barbatii se pot uita la meci. ideea e cat de obsedat de asta (fotbal) esti.

    RăspundețiȘtergere
  8. probabil,
    mai am din cand in cand probleme din astea :P

    RăspundețiȘtergere
  9. de ce scrii tu despre ce nu intelegi ? :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Scumpa mea, eu stiu ca exista complexul castrarii studiat si de Sigmund Freud in Psihanaliza, care poate fi un complex "barbatesc". Cei ce nu stiu ca femeile pot fi satisfacute printr-un preludiu prelungit si bine facut atat d.p.d.v. fizic cat si spiritual, se pot crampona pe problema "marimii". Dar asa cum nu poti cataloga toata partea masculina ca fiind opsedata de marimea falusului, nici nu poti pune semn egal peste partea feminina ca este obsedata de marimea portmoneului, mai bine zis grosimea lui. Eu cred ca tu ai o mica problema cu acei barbati care ti-au lasat un gust amar in trecerea lor prin viata ta si mai cred ca te vei putea detasa de ea daca vei intalnii un barbat care sa te satisfaca si sa fie "jumatatea ta". Iti doresc ceea ce imi doresc si mie : iubire neconditionata si intelepciunea divina. Te sarut, cu respect, Sorin S.

    RăspundețiȘtergere
  11. @drHimenro
    Discutia este deschisa, nu consider parerea mea ca fiind cea finala. Puteti sa mi-o schimbati, cu argumente. :)

    RăspundețiȘtergere
  12. @Sorin S.
    "iubire neconditionata si intelepciunea divina" suna ciudat, prefer intelepciune omeneasca, multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  13. "Primul meu prieten, în loc de postludiu, se juca cu ea. O făcea elicopter, o întindea, o ascundea etc." =)))))) In grupul nostru era un tip venit de la sat, care "facea elicopteru'" cand era beat =))

    Anyway,adevarat graiesti cu ultima fraza, uitam sa ne bucuram de sexul in sine, fiind cu gandul la performante, statistici si modele de comparatie, oferite de reviste si media.

    RăspundețiȘtergere
  14. Oricat de mare ar avea respectivul pula tot joaca in pizda ca o scobitoare in cana,si nu barbati stau cu ea in gura ci femeile la propiu,de muiste ai auzit sau te numeri printre ele? :)))) daca ala se juca cu pula cu tine goala langa el inseamna ca esti urata fa.aaa si nu'ti mai imagina tu cum este cu pula ca no sa ai niciodata una a ta,poate doar una in gura 30 de minute

    RăspundețiȘtergere
  15. La prima vedere am crezut că acest Crăciun este gay, dar n-are cum să fie. Un gay nu ar fi aşa agitat din cauza femeilor. Aşa că rămâne un singur lucru: Crăciun o are mică şi când a făcut prima oară sex, prostituata a râs de el.

    RăspundețiȘtergere