vineri, 14 august 2009

"Caut gagică"

Despre cei care "caută gagică"... Chiar m-au pus pe gânduri astăzi, după ce am văzut vreo 10 de genul ăsta care căutau gagică pe un site deloc matrimonial. Ce-i cu voi, oameni buni? Aveţi impresia că sunteţi în târg la Vitan şi căutaţi o bujie sau o pelerină de ploaie? Gagicile sunt peste tot, reprezintă femelele din specia voastră, dooh. Nu sunteţi leoparzi sau balene ca să trebuiască să le căutaţi. Femelele speciei noastre sunt în orice staţie de autobuz, în orice bar, în orice Mall. Voi nu trebuie să le căutaţi, ci trebuie să fiţi destul de buni ca să vă remarcaţi.
"Caut gagică". Bravo, mă! Tu şi celălalt milion de burlaci. Este exact ca atunci când claxonezi după fete pe stradă. Te aştepţi să ce? Să alerge după tine, să se aşeze în dreapta şi să îţi facă o felaţie? Crezi că este suficient să vrei? Trebuie să şi poţi. Să o faci să vrea să fie gagică-ta.
Pe de altă parte sunt cei care se plâng că femeile sunt ba curve, ba materialiste. Aştia se întreabă, chipurile retoric, "unde sunt fetele cuminţi, care nu vor maşini luxoase şi tipi cu bani?". Păi, chiorex, sunt peste tot în jurul tău. Dacă am vrea toate numai maşini luxoase s-ar duce dracu' specia asta. Numai că ţie nu îţi plac fetele normale, tu ai vrea să ai maşina luxoasă şi fetele care vor maşini luxoase. Sau ai vrea ca o fată de genul ăsta să te cunoască şi să vadă ce om interesant eşti, apoi să trăiţi într-un cort tot restul vieţii şi să fii primul din viaţa ei pe care l-a iubit cu adevărat.
Dar mă uit la tine... Şi văd un om neinteresant. Care nu arată bine. Care se îmbracă exact ca toţi ceilalţi. Care are aceeaşi freză. Care are aceleaşi hobby-uri şi aceleaşi fraze de agăţat. Eşti unul dintre băieţii stas pe care îi găsesc la fiecare doi paşi. Cel care caută normalitatea. Şi gagică pe net.
Mai întâi fă ceva cu tine, remarcă-te, fă-ţi reclamă. Întreabă-te ce vor femeile, ce fel de lucruri le plac. Uită-te mai mult la tine şi mai puţin la ce spun alţii. Nu, serios, mai uită-te la tine, uită-te în oglindă şi fă ceva cu tine. Fă sex mai bine, vorbeşte-i mai mult. Acultă mai mult. Cunoaşte-o, apoi spune-i că vrei gagică. S-ar putea să te loveşti de un refuz. Asta nu o face pe ea curvă sau materialistă, asta te face pe tine insuficient. Aşa că mai lucrează.

8 comentarii:

  1. :)) Sophie... esti o genie. Pe bune... ai zis-o de-ai zdruncinat-o :) Mai ales aia cu "tu ai vrea masina luxoasa si odata cu ea si fete care vor baieti cu masini luxoase". Bravo!

    RăspundețiȘtergere
  2. Te citesc de ceva vreme şi acum tre' să-ţi spun că-mi face plăcere! Îmi place cum scrii.

    RăspundețiȘtergere
  3. @No Mo'
    Am şi evitat să folosesc cuvântul "frustraţi", dar îmi stătea pe limbă. :))
    Mersi pentru vizită!

    @DespreEl
    Am intrat pe blogul tău să văd cu cine am plăcerea şi pot să spun cu mâna pe inimă că toţi cei care intră aici sunt oameni ca lumea. Ceea ce mă bucură nespus!

    RăspundețiȘtergere
  4. Interesant de tot, mi-a facut placere sa citesc. In mare sunt de acord cu ceea ce ai scris, cu adaugarea ca lucrul la care ar trebui sa lucreze este increderea in sine si ceea ce scot pe gura si nu in mod deosebit aspectul fizic si felul in care se imbraca. M-ai facut curios cu replicile de agatat, si as vrea sa-mi dai si mie de cateva replici banale pe care le-ai intalnit si la fel ceva ce a reusit sa iti atraga atentie....nu de alta dar eu raman la parerea ca daca o tipa te place reactioneaza si la un buna si un zambet:)

    O duminica placuta

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte adevarat! :)
    Daca as fi pe placul tau si am fi pe strada cum as putea sa "te agat" fara sa imi scrie pe frunte - Te vreau! Imi placi! etc. ? Aici apare alta problema nu? :)

    RăspundețiȘtergere
  6. @cinneva
    Aşa este, trebuia să pun accent pe asta: să fie siguri pe ei şi să spună lucruri interesante. De multe ori farmecul compensează un aspect fizic banal.
    Replicile.. replicile de agăţat în sine mi se par un lucru neinspirat. Într-adevăr, un bună şi un zâmbet pot fi suficiente. Pentru mine este important ca băiatul să nu dea impresia că vrea să mă agaţe. Dacă păstrează o anumită rezervă şi chiar începe o discuţie pe oricare subiect care să mă facă să mă simt în largul meu şi să-mi atragă atenţia... este pe drumul cel bun.

    @Andrei
    Hah! :)) Da, pe stradă este mult mai complicat, deşi am cunoscut un cuplu care aşa a început (nu au rezistat). Nu ştiu dacă merită, nu poţi să vezi nimic despre persoana aia.
    Cred că soluţia ar fi să mă urmăreşti, să vezi ce preocupări am, prin ce locuri îmi place să umblu, dacă am prieten etc. :)))) Apoi ai avea şanse să mă agăţi. Dar asta ar trebui să fie o metodă ultra-secretă, nu ştiu cui i-ar plăcea să afle că a fost agăţat astfel. :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Apropo de primul comentariu... cu masinile... mi-am adus aminte de o poezie. Zice-asa asa:
    „Fetiţele se-arată la şosea,
    Fiind plimbate în maşini străine.
    Dar ele tot iubeşte ţara sa...
    Chiar şi plimbate în maşini străine.‟

    RăspundețiȘtergere
  8. minte, doar sa-si faca reclama

    RăspundețiȘtergere