sâmbătă, 29 august 2009

Bărbatul din mine


Uneori se manifestă zgomotos, alteori dispare.
Bărbatul din mine este foarte protector, poate la fel de protector pe cât am eu nevoie de protecţie ca femeie. L-am simţit puternic şi posesiv vis-a-vis de prezenţele feminine din viaţa mea. El le-a înconjurat cu braţul în locuri periculoase, el le-a dat bucata cea mai mare de prăjitură şi s-a bucurat de momentele lor de strălucire.
El a stat cu un pas mai în spate, sacrificând bucuria feminină de a ajunge acolo prima. El a urmărit cu privirea şi a zâmbit a confirmare când ele au dansat sălbatic pe mese, gata să le apuce de umăr când se dezechilibrau.
Bărbatul din mine este camarad cu ceilalţi bărbaţi. Este egalul lor şi nu are nevoie să i se deschidă uşa. Bărbatul din mine râde la glume misogine şi ţine partea celor cu prietene prea posesive.
Este pacifist, nu-i place violenţa. Dar nu poate să o potolească pe eu-femeia isterică şi nervotică. Bărbatul din mine nu ar aduce flori. I s-ar părea prea siropos. Dar ar fi acolo cu fiecare celulă şi fiecare gând, într-o trăire intensă. Şi efemeră...
Pentru că bărbatul din mine se plictiseşte repede. Persoanele din viaţa lui sunt episodice. Bărbatul din mine este independent şi de fapt nu pierde pe nimeni niciodată, pentru că nu cere să aibă pe cineva. Bărbatul din mine a plecat de mult mai departe atunci când eu-femeia încă mai lăcrimează pe perna. Atunci o ia de mână şi o trage după el.
Bărbatul din mine este frumos, însă nu este cizelat. Are gesturi puţin brutale şi părul răvăşit. Nu l-ai invita la o serată dansantă. Dar ar fi primul om pe care te-ai baza. El rămâne integru, pentru că are principii solide.
Bărbatul din mine mă echilibrează.

5 comentarii:

  1. Si eu sunt curioasa cum il voi privi.In ciuda a tot ceea ce mi'au spus celalalti despre el,eu cred ca imi va placea,eu simt ca e frumos,eu simt ca are si ceva bun in el.
    Poate am asteptari prea mari...sau poate nu.
    Multumesc pentru ca ai trecut pe la mine.

    RăspundețiȘtergere
  2. E bine ca ai o relatie de "simbioza"(sa zicem) cu barbatul din tine. E perfect. Felicitari! Eu l-am descoperit tot prin intermediul femeilor fragile din viata mea, dar il las undeva sa doarma. Inca mi-e frica sa-l trezesc.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nustiu daca am inteles cum trebuie, dar daca da....inseamna ca impreuna sunteti un tot, va completati. Iar daca el este jumatatea buna(asa reiese dupa cum l-ai descris), tu ramai cu restul....:P....adica cu jumatatea rea.

    RăspundețiȘtergere
  4. @Kali
    Sper că o să scrii despre experienţa ta cu Bucureştiul. Ţi-am spus... Este genul de lucru pe care îl îndrăgeşti după ce îl cunoşti mai bine.

    @Uanadela
    Deocamdată îl las să se desfăşoare, săracul va avea o viaţă scurtă, când se va trezi mama din mine să vezi cum îşi face bagajele şi pleacă... :D Nu suportă atâta estrogen.

    @cinneva
    :D:D:D
    Da, eu nu sunt atât de raţioanlă ca el, dar în alte privinţe îl bat. De exemplu, eu am sensibilitatea, generozitatea, empatia... (Hm, mă laud cam mult). :))

    RăspundețiȘtergere
  5. @Sophiestricata
    Ai uitat de modestie:P...Indiferent de ce si cum, important este sa te simti bine in pielea ta....si mai ales sa nu regreti, prea multe:P

    RăspundețiȘtergere