joi, 16 aprilie 2009

Black

Stiam eu ca nu o sa treaca mult si ma vei chema din nou. Nu poti sa te abtii.
Esti o victima atat de usoara incat uneori ma plictisesti la culme, totul e atat de previzibil.. Poate doar cazaturile tale din ce in ce mai dureroase ma mai amuza. Desi.. pot sa ti le produc de fiecare data.
Esti cea mai buna si in acelasi timp cea mai proasta victima pe care am avut-o. Traiesti in prezent, nu te gandesti niciodata la consecinte.. Ma vrei de fiecare data! Pentru ca nu vezi nici un motiv pentru care sa te opresti.
Te fac sa te simti bine, ti-am gadilat un pic orgoliul la inceput.. Cand esti cu mine te simti altfel. Stiu exact ce vrei si iti dau asta pe indelete. Dar nu uita, trebuie sa platesti acest serviciu. Iar mie imi place sa te vad suferind. Ma amuza patetismul, angoasa.. Ma joc cu tine.
Iti explorez nebunia, o intorc impotriva ta.. Te fac mandra de asta, poate vei indrazni mai mult data viitoare. Nici nu stii cata rabdare am. Imi place sa te intorc impotriva prietenilor, sa savurez certurile si regretele de dupa.
Esti marioneta mea, pot sa te fac sa joci intr-o sceneta porno , apoi pot sa regizez o drama, faci tot ce iti spun. Pot sa te pun pe scari langa un aurolac pe care sa-l tii de mana, sau sa plangi pana nu mai poti.
Esti incapabila sa te aperi, nu mai incerca. Degeaba ma alungi, sau te minti ca ai reusit asta. Iti ofer cele mai nenorocite stari si tot ma vrei . Mereu am exploatat masochismul oamenilor. Iar tu ai atata masochism in tine incat mereu te impinge curiozitatea sa afli ce mai comiti, ce mai gafezi la o intalnire cu mine.

Te las in pace o vreme. Foloseste timpul asta cu intelepciune. Uita-ma! ..daca asta te face sa te simti mai bine.
Dar nu uita ca ma voi intoarce si nu uita ca inca te am .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu