vineri, 25 iunie 2010

ŞtrumfulMult timp am întâlnit o categorie anume de băieți pe care îi băgam într-o oală greu de definit, dar de curând am găsit formula perfectă pentru categoria lor: ștrumfii.

Ștrumfii sunt acei băieți goofy, fără nici un fel de sex appeal. Mulți dintre ei au personalități fantastice, un simț al umorului dezvoltat și virtuți care-ți dau sentimente căldicele. Dar doar căldicele. Pentru că ștrumfii nu aprind pasiuni. Pe ștrumfi îți vine să-i mângâi mămos pe cap și să-i pupi pe frunte. Sunt băieții a căror dramă este să fie mereu doar prietenii fetelor. Ștrumfii sunt suavi, au viziuni cuminți despre lume și zâmbesc des. Nu poți să te cerți cu un ștrumf pentru că este supărăcios, își strânge jucăriile și pleacă. Acolo unde manly man-ul te ia de o aripă și te trântește pe un scaun, ștrumful se roagă de tine cu o lacrimă în colțul ochiului să nu fii rea.

Ștrumfii oftează în loc să se răstească. Ridică mâna timid în loc să te strige. Te urmăresc cu privirea prin cameră în loc să vină după tine. Te conduc acasă la tine în loc să te conducă acasă la ei.

Ștrumfii se mai numesc și panseluțe.

29 de comentarii:

 1. A-HAHAHAHA-HAHAHAHHA-HAHAHAHA!

  It made my day.

  RăspundețiȘtergere
 2. hmmm... dupa ce am citit ce ai scris, cred ca ma apropii periculos de mult de a fi un strumf. Damn!

  RăspundețiȘtergere
 3. Ar trebui sa pui un blogpost si despre opusul strumfilor. M-am amuzat copios :))

  RăspundețiȘtergere
 4. E clar=))), eu numai de strumfi dau :))

  RăspundețiȘtergere
 5. Ce plm? Acesta este indiscutabil adevarul, este destinul implacabil al "fetelor bune"..."toate vor doar baieti rai".
  Dar unde plm se mai gasesc "fete bune"?
  HAHAHAHAHAHA

  RăspundețiȘtergere
 6. In fiecare barbat exista un strumf... eu una asa incep sa cred :))

  RăspundețiȘtergere
 7. Da, in fiecare barbat exista un strumf...
  Dar si in fiecare femeie exista o curva ieftina...

  RăspundețiȘtergere
 8. Nu-mi place sa recunosc dar...este adevarat.
  Dar nici mamica ta nu este o exceptie,si...nici macar tu...HAHAHAHAHAHA

  CURVELOR!!!

  RăspundețiȘtergere
 9. Anonim... se pare ca nici macar TU nu esti o exceptie. iti zic asa ca de la o curva la o curva :)))

  RăspundețiȘtergere
 10. Aww, fete rele în căutare de bed boiz, isn't that kewl. Şi când întâlniţi unul care vă dă cu flit şi căruia îi pasă cât negru sub unghie de voi, vă doriţi de fapt un ştrumf romantic care să vă ţină în braţe, să vă simţiţi iubite.

  How lame. =)

  RăspundețiȘtergere
 11. Femeile sunt niste nulitati simpatice.
  Eu sunt un strumf. Hi there!

  RăspundețiȘtergere
 12. ps: Strumfii care isi stiu conditia, sunt frustrati din cauza asta. Ai putea adauga chestia asta.
  :)) Un strumf frustrat :))

  RăspundețiȘtergere
 13. @alleks
  Poate că nu vreau un bad boy (despre care am mai scris), poate vreau un fost ştrumf care şi-a dat două palme şi în loc să bălească pe urmele mele, să vină să-mi spună: "Uite care-i treaba, eu vreau asta, asta şi asta."

  RăspundețiȘtergere
 14. @Dnk
  Era să mă păcăleşti, dar ştiu că nu eşti un ştrumf, pentru că nu ai spune că femeile sunt nişte nulităţi, ci că-s nişte creaturi mitologice prea bune pentru tine.

  RăspundețiȘtergere
 15. Atunci nu ştii ce vrei. Sau postul tău încurcă lumea. Mai ales comparaţia cu "manly man-ul". Sau unele fraze conţinând "în loc să". Meh.

  Curios, un link către articolul ăla cu bed boiz?

  RăspundețiȘtergere
 16. http://sophiestricata.blogspot.com/2009/11/baiatul-rau.html

  RăspundețiȘtergere
 17. E interesant cate personaje poate aduce un articol din asta. Teoretic, nimeni nu ar fi trebuit sa se simta jignit.

  Dar vezi tu, si eu cand eram mic si vedeam cate o gagica in stare sa gandeasca asa despre baieti, ma ofticam. Intre timp am crescut si nu mai am treaba cu ele...Deci da-le cativa ani si se vor schimba, sa stii :)).

  RăspundețiȘtergere
 18. Oricum ar fi baiatul nu va convine...asa ca eu nu vad rostul aestui articol...fie baiatul oricat de perfect voi oricum gasiti cate`un defect...daca e agresiv, vreti sa fie mai afectiv...daca e mai `strumfli` atunci vreti sa va transteasca...damn...sunt prea buni baietii, de aceea nu va e bine nicicum ;) daca v`am bate de 3 ori pe zi n`ati mai scrie voi asa articole...

  RăspundețiȘtergere
 19. jezzzz.... the girl has an opinion, are bun-simt, e blogul ei, are dreptul sa si-o exprime. ce va simtiti asa lezati? de parca e vb despre voi si va afecteaza cu ceva.
  ding-dong ! suntem diferiti, opinii diferite.
  si hai sa va mai zic o noutate... multe fete pe planeta asta. gusturi diferite. tipuri diferite de baieti/barbati de care sunt atrase. interesant, nu?

  RăspundețiȘtergere
 20. Ai un premiu, de fapt 3, de la mine. :)
  Si cred ca te voi adauga si-n blogroll, esti cam geniala :))

  RăspundețiȘtergere
 21. ok am inteles ca strumful este ce este dar daca o fata este struma? gen .. mie mi se spune strumfitza si nu duc lipsa de baieti pe bune ca nu :)) dar in rest se potriveste in partedescrierea ... dar am o parere buna despre ei ...pt ca lumea ma striga cu atata convingere " strumfule " ca incep sa cred ca sunt ruda cu vietatile astea :))frumos sa scri ceva si despre strumfi

  RăspundețiȘtergere
 22. @strumfa
  Si eu ii plac, numai ca, la baieti, nehotararea e un minus mai mare. Asa, strumfitele sunt mai "justificate" sa fie suave.

  RăspundețiȘtergere
 23. URA pentru barbatul cel feroc. si pentru toate amicele mele, cele mai frumoase fete de la Valcea care stiu ce vor si ce-nseamna un barbat vir(g)il!

  RăspundețiȘtergere
 24. Să fie pentru toate fetili dân Vâlcea, câte-o smetie de la Virgil.

  RăspundețiȘtergere